מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק פסטה ושעועית

מרק פסטה ושעועית

מרק פסטה ושעועית

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק פסטה ושעועית ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את השעועית במים במשך 8 שעות לפחות. מסננים ומניחים בצד.

2. מטגנים את הבצל והשפק בשמן זית, עד שהם הופכים לשקופים.

3. מוסיפים את השעועית וציר המרק ומגדילים את האש עד רתיחה.

4. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעתיים.

5. מתבלים במלח ובפלפל. חותכים את העגבניות לקוביות קטנטנות ומוסיפים למרק.

6. מוסיפים למרק את הפסטה ומבשלים כעשר דקות. מגישים כשהפסטה עדיין אל דנטה.



רצוי לגרר מעל גבינת פרמזן

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו