מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק ירקות א-לה מילאנו

מרק ירקות א-לה מילאנו

מרק ירקות א-לה מילאנו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק ירקות א-לה מילאנו ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

משרים את השעועית במים רותחים למשך כשעתיים.

מכניסים לסיר את החמאה, חזה האווז והבצל ומטגנים קלות עד שהם מתכסים בשומן.

מבשלים במשך 4 דקות עד שהבצל מתרכך.

מוסיפים לאת הסלרי, הגזר, השעועית היבשה, תפוחי האדמה ומבשלים כ-7 דקות.

מוסיפים את הכרוב, השעועית הירוקה, תפוחי האדמה והמים.

מוסיפים גם את העגבניות המרוסקות. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 45 דקות..

ממליחים ומפלפלים וממשיכים לבשל עד שהשעועית מתרככת (עד שעה לערך).

מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהאורז מתרכך אולם עדיין אל-דנטה (כעשרים דקות).



מגישים עם כמות נדיבה גבינת פרמזן מגוררת

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו