מרק ירקות א-לה מילאנו
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק ירקות א-לה מילאנו ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 ספל שעועית יבשה לבנה קטנה
- 2 בצלים יבשים בינוני קצוצים דק
- 5-6 גבעולי סלרי, חתוכים לרצועות
- 125 גר' שעועית ירוקה חתוכה
- 1/2 כרוב לבן חתוך לרצועות
- 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
- 100 גר' גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
משרים את השעועית במים רותחים למשך כשעתיים.
מכניסים לסיר את החמאה, חזה האווז והבצל ומטגנים קלות עד שהם מתכסים בשומן.
מבשלים במשך 4 דקות עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים לאת הסלרי, הגזר, השעועית היבשה, תפוחי האדמה ומבשלים כ-7 דקות.
מוסיפים את הכרוב, השעועית הירוקה, תפוחי האדמה והמים.
מוסיפים גם את העגבניות המרוסקות. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 45 דקות..
ממליחים ומפלפלים וממשיכים לבשל עד שהשעועית מתרככת (עד שעה לערך).
מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהאורז מתרכך אולם עדיין אל-דנטה (כעשרים דקות).
מגישים עם כמות נדיבה גבינת פרמזן מגוררת
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו