מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק חומוס ופסטה

מרק חומוס ופסטה

מרק חומוס ופסטה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק חומוס ופסטה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

קושרים את עשבי התיבול כצרור, בעזרת חתיכת בד מכותנה.

בסיר גדול שמים את שמן הזית, הבצל, הגזר השום ועשבי התיבול ומערבבים על אש בינונית, עד שהם מתכסים בשומן.

מבשלים 5 עד 6 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.

מוסיפים את גרגירי החומוס (אחרי שמסננים אותם ממי ההשריה), בוחשים ומבשלים 2 דקות נוספות.

מוסיפים את המים ומבשלים על אש בינונית במשך שעה לפחות.

מפעם לפעם מוסיפים מעט מים ובוחשים כדי שהמרק לא יהיה סמיך מדי וכדי שתכולתו לא תידבק לתחתית הסיר.

מוציאים מהסיר את עשבי התיבול ובעזרת מיקסר יד מרסקים את תכולת המרק בתוך הסיר.

מתבלים במלח ופלפל שחור.

מרסקים עד שכל התוכן מתרסק, אבל נשאר עדיין כעיסה גסה. (המרק ייראה כמעט כמו דיסה).

מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה מתרככת (בסביבות 9-11 דקות).



בעת ההגשה שופכים בכל צלחת כף אחת של שמן זית משובח או מעט שמנת מתוקה ומגישים

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו