מרק בשר וירקות

מרק בשר וירקות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק בשר וירקות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

ממלאים סיר במים.

קוצצים את הירקות, אך לא דק מדי.

חותכים את הבשר לרצועות דקות.

מוסיפים את הבשר לסיר, מרתיחים ומבשלים על אש בינונית כ-30 15 דקות.

מוסיפים את כל הירקות ופלפל הצ'ילי. ממליחים ומבשלים 45 דקות לפחות בסיר מכוסה.

מוסיפים את הסויה, ואבקת מרק העוף. מגדילים את האש ומביאים לרתיחה אחרונה.

בעת ההגשה מוסיפים 1/2 כפית מיץ לימון לכל צלחת ומפזרים מעל פרמזן מגוררת.



רצוי לתת למרק לנוח 24 שעות לפני ההגשה

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו