מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק בצל קלאסי

מרק בצל קלאסי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק בצל קלאסי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את הבצל לטבעות דקות.

בסיר עמוק ממיסים את החמאה ומטגנים בה את טבעות הבצל עד שהן מתחילות להשחים (הדבר ייקבע את צבע המרק).

מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב עד שכל הבצל מכוסה בקמח.

מוסיפים את ציר המרק ואת היין ומבשלים כ-20 דקות.

מוסיפים את עלי הדפנה או הרוזמרין, ממליחים ומפלפלים וממשיכים לבשל 20 דקות נוספות.

מניחים בצד להתקרר, ושומרים את המרק במקרר במשך 6 שעות לפחות. מוציאים מן המקרר ומביאים שוב לרתיחה.

לוקחים קדרות מרק חסינות אש. שמים בכל קדרה שתי כפות מרק. מניחים על המרק פרוסת לחם קלוי ומפזרים כמות גדולה של גבינה צהובה.

מכניסים לתנור עד שהגבינה מתחילה להשחים

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו