מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קרוסטיני עם כבד

קרוסטיני עם כבד

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרוסטיני עם כבד ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים במחבת חצי מכמות החמאה ומטגנים בה את הכבדים במשך כ-5 דקות.

מרסקים במעבד מזון את הכבדים המטוגנים והפטרוזיליה, עד שהם הופכים לעיסה חלקה.

ממיסים את שארית החמאה ומשרים בה את הכבד המרוסק למשך כ-30 דקות.

מחזירים את הכבדים עם החמאה למעבד, מוסיפים את הצלפים, האנשובי, הקמח והפלפל ומעבדים במשך דקה נוספת.

העיסה חייבת להיות מוצקה אך לא יותר מדי. אם העיסה יבשה מוסיפים מעט מים.

קולים פרוסות לחם כפרי ומורחים עליהן את ממרח הכבד.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו