Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים ל ממרחים ורטבים > רוטב פסטו עם פרמזן

רוטב פסטו עם פרמזן

רוטב פסטו עם פרמזן

תיאור המתכון

רוטב לפסטו, קל להכנה וטעים מאוד.
רוטב פסטו מומלץ כרוטב לפסטה או רוטב לספגטי,
ואפשר גם למרוח את רוטב הפסטו על לחם.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מכניסים את הבזיליקום למעבד מזון וקוצצים, מוסיפים לעיסה את הצנוברים, השום והפרמזן וממשיכים לעבד
2. מעבירים לסיר, מוסיפים מלח, ואת שמן הזית ו- 50 גר' גבינת הפרמזן מוסיפים לסיר תוך בחישה. מבשלים על אש קטנה מס' דקות.
3. מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים לבשל עד לרתיחה.
4. מגישים עם 50 גר' גבינת פרמזן מגוררת

הערות

המתכון לרוטב פסטו הוא מתכון חלבי,
אפשר להחליף את השמנת המתוקה לבסיס צמחי וכך לקבל מתכון פסטו פרווה.