מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> קרוסטטה עם אספרגוס ושמנת

קרוסטטה עם אספרגוס ושמנת

קרוסטטה עם אספרגוס ושמנת

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרוסטטה עם אספרגוס ושמנת ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

בתבנית פאי מניחים שכבה של בצק עלים ודואגים לרפד גם את הדופנות.

אופים כ-10 דקות בחום של 150 מעלות.

במקביל, מבשלים את האספרגוס במי מלח במשך כ-10 דקות. (במקרה של אספרגוס משומר אין צורך לבשל).

מוציאים את התבנית מהתנור, מסננים את האספרגוס מהמים ומסדרים שכבה על הבצק האפוי.

שופכים מעל 1/2 קרטון שמנת מתוקה.

ממליחים ומתבלים באגוז מוסקט. מפרקים את פרח הברוקולי ל-4 חלקים ומקשטים אתו מעל האספרגוס.

משארית בצק העלים יוצרים מעין עלי צמחים ומקשטים בהם את הקרוסטטה.

אופים בתנור בחום בינוני במשך 15 דקות נוספות.

מגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו