קרוסטטה עם אספרגוס ושמנת
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרוסטטה עם אספרגוס ושמנת ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 חבילה אספרגוס טרי (רצוי ירוק) או אספרגוס משומר
אופן ההכנה
בתבנית פאי מניחים שכבה של בצק עלים ודואגים לרפד גם את הדופנות.
אופים כ-10 דקות בחום של 150 מעלות.
במקביל, מבשלים את האספרגוס במי מלח במשך כ-10 דקות. (במקרה של אספרגוס משומר אין צורך לבשל).
מוציאים את התבנית מהתנור, מסננים את האספרגוס מהמים ומסדרים שכבה על הבצק האפוי.
שופכים מעל 1/2 קרטון שמנת מתוקה.
ממליחים ומתבלים באגוז מוסקט. מפרקים את פרח הברוקולי ל-4 חלקים ומקשטים אתו מעל האספרגוס.
משארית בצק העלים יוצרים מעין עלי צמחים ומקשטים בהם את הקרוסטטה.
אופים בתנור בחום בינוני במשך 15 דקות נוספות.
מגישים חם.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:ג'אקומו