מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> קלצונה קישואים, בצל, גבינה צהובה ואורגנו

קלצונה קישואים, בצל, גבינה צהובה ואורגנו

קלצונה קישואים, בצל, גבינה צהובה ואורגנו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקלצונה קישואים, בצל, גבינה צהובה ואורגנו ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מרדדים את הבצק ויוצרים ממנו עיגולים בקוטר 20 ס''מ ומניחים בצד.

מחממים במחבת את שמן הזית, ומטגנים בו את הבצל והקישואים עד שהם מתרככים.

משתמשים בתבנית לקלצונה ומניחים עליה עיגול אחד של בצק.

שמים במרכז הבצק מעט מן הקישואים והבצל ומכסים בפרוסה גדולה של גבינה צהובה.

סוגרים את התבנית ויוצרים את הקלצונה.

מהדקים היטב ואופים בתנור בחום גבוה (220 מעלות) עד שמזהיב.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו