פריטטת ריקוטה

פריטטת ריקוטה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפריטטת ריקוטה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1 בעזרת כף עץ, מערבבים היטב את הריקוטה והפרמזן ומניחים בצד ל-10 דקות.

2 מניחים את העגבנייה בסיר עם מים רותחים למשך כ-2 דקות. מוציאים מהסיר, מניחים להתקרר ומסירים את הקליפה.

3 חותכים את העגבנייה לקוביות ומטגנים אותה במחבת עם הבצל ב-3 כפיות שמן זית.

4 טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים את הגבינות, העגבניות והבצל.

5 מוסיפים 3-4 כפות קמח ומתבלים במלח.

6 מטגנים במחבת בינונית, מכוסה, על אש קטנה ביותר. מפעם לפעם מחוררים במזלג כדי לאפשר לפשטידה להיטגן היטב.

7 לאחר כ-13 דקות, הופכים ומטגנים את הצד השני כ-5 דקות נוספות.



פורסים כמו עוגה ומגישים קר או בטמפרטורת החדר

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו