צוק איתן
חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
כמה טיפ להשאיר?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> פוקצ'ה

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

פוקצ'ה

  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • 1 ק''ג קמח לבן רגיל
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כפית מלח
  • 2 וחצי כוסות מים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 גבעול רוזמרין

פוקצ'ה
אופן ההכנה

1. מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב.

2. מוסיפים את המלח וכוס אחת מים ולשים עד לקבלת בצק.

3. מוסיפים מים לפי הצורך.

4. מניחים לתפוח במשך כ-40 דקות.

5. לשים שוב את הבצק ומרדדים במערוך משמנים תבנית ומשטחים בה את הבצק. יוצרים גומות באצבעות, מפזרים מעל מלח בישול גס, עלי רוזמרין ושמן זית.

6. אופים בחום של 230 מעלות במשך 20 דקות

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


מתאים להכנה עם ילדים
מתאים להגשה לילדים
צמחוני
כשר

קישורים:
ג'אקומו
המתכון באדיבות
מסעדת ג'אקומו
אצ''ג 10 א', כפר סבא





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏