סטרומבולי - גלילות סלמי וגבינה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסטרומבולי - גלילות סלמי וגבינה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
- 100 גרם נקניק סלאמי פרוס דק
- 100 גרם גבינה צהובה פיקנטית, מסוג טל העמק או קשקבל
- 2 פלפלים ירוקים או אדומים, קלויים וקלופים
אופן ההכנה
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים
על משטח מקומח יוצרים מכל חלק של הבצק עיגול בקוטר של כ-25 ס"מ
מפזרים מעל שכבה דקה אחידה של פרמזן
מפזרים מעט מלח וממליחים קלות
מסדרים מעל רבע מכמות הסלאמי, הגבינה הצהובה והפלפלים הקלויים.
מגלגלים את הבצק וסוגרים את הקצוות.
מכינים גלילות דומות משאר הבצק והחומרים.
מניחים את הגלילות בתבנית על נייר אפייה.
מורחים מעל ביצה טרופה.
עם סכין חד יוצרים חתכים על גבי הגלילות.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך כ-30 דקות, עד שמזהיב.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו