מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לחם תירס מבארי

לחם תירס מבארי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחם תירס מבארי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

משמנים תבנית לאפיית לחם ומחממים את התנור לחום של 190 מעלות.

שמים בקערה את הקמח, קמח התירס, הסוכר ואבקת האפייה, ומערבבים בהם את הביצים, החלב, השמן והיוגורט.

אפשר לערבב תחילה את כל הנוזלים בנפרד ולהוסיף אותם לקמח לאחר מכן.

כעת מוסיפים את הגבינה המגוררת ואופים בתנור במשך 55 דקות.

תוחבים קיסם ובודקים. אם הלחם אינו מוכן עדיין, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל-5 עד 10 דקות נוספות.

מניחים להתקרר 5 דקות, מוציאים מהתבנית ומגישים

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו