לחם תירס מבארי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחם תירס מבארי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 300 גרם קמח תירס (לא קורנפלור)
- 4 כפיות שמן סויה או שמן חמניות
- 250 גרם גבינת פרמזן או קשקבל מגוררת
אופן ההכנה
משמנים תבנית לאפיית לחם ומחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
שמים בקערה את הקמח, קמח התירס, הסוכר ואבקת האפייה, ומערבבים בהם את הביצים, החלב, השמן והיוגורט.
אפשר לערבב תחילה את כל הנוזלים בנפרד ולהוסיף אותם לקמח לאחר מכן.
כעת מוסיפים את הגבינה המגוררת ואופים בתנור במשך 55 דקות.
תוחבים קיסם ובודקים. אם הלחם אינו מוכן עדיין, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל-5 עד 10 דקות נוספות.
מניחים להתקרר 5 דקות, מוציאים מהתבנית ומגישים
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:ג'אקומו