מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> לחם עם מבחר עשבי תיבול

לחם עם מבחר עשבי תיבול

לחם עם מבחר עשבי תיבול

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחם עם מבחר עשבי תיבול ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. שמים את השמרים והמים בקערת מערבל מזון.

2. מוסיפים את הקמח, התבלינים, השמן, הסוכר והמלח ומניחים לעמוד כ-15 דקות.

3. מפזרים קמח על משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק.

4. לשים את הקמח ומוסיפים קמח במידת הצורך.

5. כאשר הבצק מוכן, מניחים בצד ל-10 דקות.

6. לשים שוב ומניחים את הבצק בתבנית מתכת מאורכת במידות של 10 על 20 ס"מ.

7. נותנים לתפוח שוב במשך 20 דקות ואופים בתנור בטמפרטורה של כ-180 מעלות במשך 40 עד 50 דקות.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו

תגובות

  1. מעולה!!! ניצן (21/06/2009 19:30:00)
    שיניתי טיפה - הוספתי רוזמרין זעתר וזוטה לבנה הישר מהגינה, יצא מעולה - קריספי מבחוץ ונעימי מביפנים :)