מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> טארט גבינת גורגונזולה

טארט גבינת גורגונזולה

טארט גבינת גורגונזולה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטארט גבינת גורגונזולה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומניחים בקערה ביחד עם הקמח והמלח, מוסיפים מעט מים קרים ומתחילים ללוש.

מעת לעת, מוסיפים מים וממשיכים ללוש עד אשר נוצר בצק אחיד ויפה.

מניחים את הבצק במקרר למשך כ-15 דקות.

מוציאים מהמקרר ומרדדים לעלה בעובי של כ-4 מ''מ.

בעזרת תבנית עגולה לחיתוך עוגיות בקוטר של כ-7.5 ס”מ יוצרים עיגולים מהבצק.

מניחים את עיגולי הבצק בתבניות קטנות המתאימות לטארטים ומכסים את שולי התבניות ודפנותיהן.

שמים במחבת על אש נמוכה את גבינות הרוקפור והפילדלפיה וממיסים אותן תוך כדי ערבוב בלתי פוסק.

מורידים מהאש ומניחים להתקרר כ-5 דקות

טורפים את הביצים, מוסיפים את השמנת, מערבבים ומוסיפים, תוך כדי בחישה לתערובת הגבינות.

ממלאים את תבניות הטארטים בתערובת הגבינות והביצים ואופים כ-15 דקות בתנור בחום בינוני. מגישים חם מאוד

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו