לביבות תפוחי אדמה
- מתאים ל: כ-30 לביבות מנות
- זמן הכנה: 40 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון פשוט וקל להכנה, נשלח ע"י הגולשת שרה
מרכיבים
- 4-5 תפוחי אדמה
- 1 ביצה
- 2 כפות קמח
- מלח לפי הטעם
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
לקלף את תפוחי האדמה ולגרד אותם במגרדת
להוסיף לתוך קערה עם 2 כפות קמח ולשבור את הביצה על העיסה ולהוסיף
מלח לפי הטעם לערבב היטב ואחר כך ליצור צורות עגולות בעזרת כף ולטגן בשמן. להפוך את הלביבה כאשר היא זהובה.
הערות
בתאבון!!
תגובות
-
לביבות תפוחי אדמה
סיגל
(08/06/2008 01:37:00)
אחלה פשוט וקל
-
לביבות תפוחי האדמה
סבתא פולנייה
(17/12/2009 13:22:00)
אני במקצועי סבתא פולנייה כבר 79 שנה והלביבות האלו שדרגו את חיי! אני מכינה לנכדיי לטקעס ממתכון מרנין וקל זה והם פשוט מאושרים! תודה לכם!
-
לביבות תפוח אדמה
עדי
(08/12/2012 18:21:00)
אהבתי ממש זה מזה טעים ממליצה לכולם מכל הלב עדי