מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

תפוח אדמה אפוי בתנור

תפוח אדמה אפוי בתנור

תיאור המתכון

מתכון להכנת תפוח אדמה אפוי בתנור.
את המתכון שלחה הגולשת רוית בן יחזקאל.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2. שוטפים את תפוחי האדמה ומקלפים. שוטפים שוב ומסננים מהמים.
3. חותכים לפרוסות בעובי אצבע או לקוביות בינוניות.
4. מעבירים לקערה, מוסיפים שמן זית, שום, מלח, פלפל, פפריקה, רוזמרין, אורגנו ועשבי תיבול. מערבבים היטב
5. אופים 30-40 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. יש לבדוק בזמן האפיה ולסובב את התבנית בתנור, אך אין צורך לגעת בתפוחי האדמה או לערבב אותם.

הערות

מאוד קל!

תגובות

  1. קטלניייייייייייי מושיקו חלבלי (29/03/2010 12:07:00)
    מתכון קטלני!!!!!!!!!!!!!