תפוח אדמה אפוי בתנור
רוית בן יחזקאל
10/06/2006
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון להכנת תפוח אדמה אפוי בתנור.
את המתכון שלחה הגולשת רוית בן יחזקאל.
מרכיבים
- 10 תפוחי אדמה
- 2-4 כפות שמן זית
- 1/2 כפית שום כתוש
- 1/2 כפית מלח דק
- מעט פלפל שחור
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- מעט רוזמרין
- מעט אורגנו יבש
- עשבי תיבול טריים
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2. שוטפים את תפוחי האדמה ומקלפים. שוטפים שוב ומסננים מהמים.
3. חותכים לפרוסות בעובי אצבע או לקוביות בינוניות.
4. מעבירים לקערה, מוסיפים שמן זית, שום, מלח, פלפל, פפריקה, רוזמרין, אורגנו ועשבי תיבול. מערבבים היטב
5. אופים 30-40 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. יש לבדוק בזמן האפיה ולסובב את התבנית בתנור, אך אין צורך לגעת בתפוחי האדמה או לערבב אותם.
הערות
מאוד קל!
תגובות
-
קטלניייייייייייי
מושיקו חלבלי
(29/03/2010 12:07:00)
מתכון קטלני!!!!!!!!!!!!!