בורקס בשר
רוית בן יחזקאל
10/06/2006
- מתאים ל: 25 מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון ששלחה הגולשת רוית בן יחזקאל, בורקס בשר
מרכיבים
- שמן לטיגון
- 1 ק''ג בשר טחון
- חופן פטרוזיליה
- פטריות קצוצות
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- 1 כף רוטב סויה
- קורט פפריקה
- קורט כמון
- 1 ביצה
- 1 ק''ג בצק עלים
- 1 בצל גדול
- שומשום
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר, הפטריות והפטרוזיליה. מטבלים ומניחים בצד להתקרר, ומוסיפים את הביצה.
2. פותחים את הבצק לרולדות, מוסיפים את המילוי, סוגרים ומהדקים בעזרת מזלג. אפשר למרוח ביצה ושומשום מעל.
3. מכניסים לתנור ב-180 מעלות למשך 45 דקות.