המבורגר
רוית בן יחזקאל
10/06/2006
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון המבורגר, שלחה לנו הגולשת רוית בן יחזקאל.
מרכיבים
- 500 גרם בשר צלעות בקר, טחון גס
- 500 גרם בשר קשתית בקר (שפונדרה), טחון גס
- 1 כף שטוחה פלפל שחור גרוס
- 1 כפית מלח
- לגיוון:
- 1/4 כוס שמן זית
- 200 גרם חזה אווז מעושן קצוץ
- 3 כפות עשבי תיבול טריים, קצוצים
- 5 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב את המרכיבים הבסיסים ומשהים לפחות למשך 12 שעות.
2. צרים מהעיסה 6 קציצות שטוחות וצולים על הגריל כ-3 דקות מכל צד.
תגובות
-
כל הכבוד! סוף סוף מתכון לאניני הטעם
שלומי
(07/10/2008 19:52:00)
אכן מתכון מעולה,וללא חומרי גלם יקרים מידי
שילוב 2 חלקי הבשר שהוזכרו במתכון,יכולים לנצח
בטעמם את בשר האנטריקוט או הסינטה.