מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> טארט ריקוטה ופיסטוקים

טארט ריקוטה ופיסטוקים

טארט ריקוטה ופיסטוקים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטארט ריקוטה ופיסטוקים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לבצק: מערבבים חמאה, אבקת סוכר, מלח וביצים . מוסיפים קמח ואבקת פיסטוק ומעבדים לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב.

למלית: מערבבים יחד ריקוטה, קליפות הדרים וחלמונים.
מקציפים חלמונים וסוכר לקצף יציב ומאחדים תערובות.
להרכבה: מרפדים תבנית טארט בעלת דפנות גבוהות בבצק פיסטוק, ממלאים במלית הריקוטה ואופים ב- 170 מעלות כ- 1/2 שעה. מצננים.

לגנש פיסטוק: מבשלים יחד שמנת ומחית פיסטוק, עד שכל המחית נמסה והשמנת ירקרקה ומעט סמיכה, בוחשים פנימה שוקולד לבן עד שהוא נמס. יוצקים על העוגה ומקררים.
מקשטים בפיסטוק מסוכר גרוס.

הערות

המתכון באדיבות ''לגעת באוכל'' - המרכז הארצי לאומניות הבישול והאפיה


קישורים:
לגעת באוכל