מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> ניוקי עם ארטישוק וגבינה צפתית

ניוקי עם ארטישוק וגבינה צפתית

ניוקי עם ארטישוק וגבינה צפתית

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לניוקי עם ארטישוק וגבינה צפתית ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחלקים את הבצק לחמישה חלקים, מרדדים כל חלק במכונת הפסטה על משטח מקומח לעלה בעובי בינוני. חותכים בגלגלת, בסכין או בעזרת המכונה לאטריות רחבות, מקמחים היטב ותולים לייבוש של לפחות 1/4 שעה.
מבשלים במי מלח רותחים כשתיים – שלוש דקות ומערבבים עם הרוטב.
לרוטב: ב-60 מל שמן זית מטגנים שום ופלפל להזהבה קלה, מוסיפים ארטישוקים ומקפיצים עוד דקה, מוסיפים יין לבן ומבשלים על להבה נמוכה כ-10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים חסה ומבשלים עוד 2 דקות.
מערבבים עם הפסטה, מוסיפים את יתרת שמן הזית ומפזרים מעל גבינה צפתית יבשה.

הערות

המתכון באדיבות ''לגעת באוכל'' - המרכז הארצי לאומניות הבישול והאפיה


קישורים:
לגעת באוכל