חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
מה ילדים אוכלים במסעדה?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
אקס פקטור מגיעה לקפה יפו .... ג'אם בר- מסעדה צמחונית טבעונית חדשה בחיפה .... מסעדת יקב תשבי מחליפה תפריט .... סופגניות טבעוניות במסעדת Village Green .... חוגגים את חנוכה בחוות דרך התבלינים .... תפריט החורף החדש של שלו ביער .... סופ"ש גבינות ויין ב"הגושרים מלון בטבע" .... ארוחת חג ההודיה באנג'ליקה .... מסעדת יאניביצ'י החדשה בבוסתן הגליל .... חנוכה בחווית הרוכבים .... עסקיות צהריים ב- Village Green .... פורטו מציע ספיישל של צלחת שרקוטרי .... העסקית הכי שווה בעיר בדלידה .... תחרות "סבתא בישלה..." בכתית! .... תפריט סתיו במסעדת "אדמה בקתה קולינארית" .... חדש ברשת wolfnights - המבורגר טבעוני! .... חורף של מרקים במטבחון .... סתיו מתוק באנדיב אשדוד .... חורף חם באגאדיר: תפריט אוכל ואלכוהול חדשים .... מסעדת "מדיטה" משיקה תפריט עסקיות צהריים .... מסעדת משק ברזילי מציגה את תפריט חשוון .... TYO פותחת גם בשבת צהריים .... חורף שבת ב"טשרניחובסקי 6" .... ארוחות הבראנץ' בימי שבת במלון אמריקן קולוני .... מלון וולדורף אסטוריה מציע ארוחת בוקר יוקרתית .... מסעדה איטלקית חדשה בירושלים- "סאפורי" .... Village Green - מסעדה טבעונית חדשה בת"א .... דרבי בר פורט TLV מפנקת את רצי המרתון ....
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> ניוקי – מתכון בסיסי

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

ניוקי – מתכון בסיסי

  • רמת מיומנות: בינוני

מרכיבים

  • 1/2 קג תפוחי אדמה
  • 1 חלמון
  • 30 גרם חמאה
  • 100 – 80 גרם קמח (שטיבל 2)
  • מלח גס

ניוקי – מתכון בסיסי
אופן ההכנה

מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד ריכוך ואז אופים את תפוחי האדמה בתנור חם (200 מעלות) עוד 20 דקות, מקלפים ומועכים בעודם חמים למחית חלקה דרך מסננת או מטחנת ירקות ידנית כדי שתהיה חלקה לגמרי (כמו שעושים לפירה).
ממיסים את החמאה בתוך מחית תפוחי האדמה, מוסיפים את החלמון, מתבלים במלח ומערבבים. מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שנוצר בצק אחיד.
מחלקים את הבצק לכמה כדורים ומגלגלים כל כדור, על משטח מקומח, לנקניק בעובי 2 סנטימטר. חותכים את הנקניק לפיסות באורך 2 סמ. בשלב זה כדאי לגלגל את הניוקי על קרש מחוספס המיועד לכך.
מבשלים את הניוקי בהרבה מי מלח רותחים, הניוקי מוכנים כחצי דקה אחרי שהם צפים. מסננים את הניוקי מהמים, מערבבים עם הרוטב ומגישים.

הערות

המתכון באדיבות ''לגעת באוכל'' - המרכז הארצי לאומניות הבישול והאפיה


צמחוני
כשר

קישורים:
לגעת באוכל



תגובות
  1. יצא גרוע!!!
    יוסי  (20/06/2009 21:05:00)
    העברתי דרך המסננת ועשיתי הכל ויצא פשוט גרוע! לא משנה כמה קמח אני מוסיף העיסה יוצאת דביקה ולא דומה בכלל לבצק! חבל על הזמן והמאמצים שלי הכל נזרק לפח
  2. מה זה המתכון הזה
    צחי  (01/09/2009 19:20:00)
    אחרי כל העבודה מה שיצא זה בצק דביק, בלתי אכיל בעליל
  3. דווקא יצא טעים
    חן  (27/01/2013 15:37:00)
    עשיתי בדיוק מה שרשום יצא טעים ואכיל

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים