מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> לחמניות גבינת עיזים

לחמניות גבינת עיזים

לחמניות גבינת עיזים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחמניות גבינת עיזים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לשים את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד, חלק ורך. בהתחלה הבצק קצת דביק , לא להיבהל ולא להוסיף קמח, רק להמשיך ללוש, עד שהבצק גמיש ונח לעבודה אבל עדיין רך מאוד.
מכסים את הבצק ומניחים לתפיחה של כ- 40 דקות, עד שהוא מכפיל את נפחו.
מוסיפים את יתר המרכיבים ולשים על משטח מקומח קלות לבצק אחיד ורך.
מחלקים לכדורים של 50 גרם ומעצבים לחמניות עגולות. מתפיחים כ- ½ שעה, עד הכפלת הנפח.
מחממים תנור ל- 200 מעלות ומניחים בתחתית תבנית עם מים. מורחים את הלחמניות בחלמון, מפזרים קצח ואופים כ- ¼ שעה. עד הזהבה.

הערות

המתכון באדיבות ''לגעת באוכל'' - המרכז הארצי לאומניות הבישול והאפיה


קישורים:
לגעת באוכל