מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> בקלאווה גבינת עיזים בסירופ שושנים

בקלאווה גבינת עיזים בסירופ שושנים

בקלאווה גבינת עיזים בסירופ שושנים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבקלאווה גבינת עיזים בסירופ שושנים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים יחד את כל החומרים לסירופ 5 דקות.
מחלקים כל עלה בצק ל- 6 חלקים, מניחים במרכז עיגול גבינה ומקפלים לריבוע מהודק.
מורחים בחמאה מומסת ואופים בחום של 200 מעלות כ- 10 דקות עד הזהבה.
טובלים בסירופ הקר ל- 10 שניות ומצננים כמה דקות, טובלים שוב לעוד 10 שניות, מפזרים מעל פיסטוקים קצוצים. מגישים חמים

הערות

המתכון באדיבות ''לגעת באוכל'' - המרכז הארצי לאומניות הבישול והאפיה


קישורים:
לגעת באוכל