מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > טארט עגבניות צלויות עם לבנה ופסטו

טארט עגבניות צלויות עם לבנה ופסטו

טארט עגבניות צלויות עם לבנה ופסטו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטארט עגבניות צלויות עם לבנה ופסטו ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לבצק: מנקבים קלות את הבצק ומקפיאים 10 דקות. מעבירים מיד לתנור חם (200 מעלות) ל-10 דקות, עד שהבצק תפוח וזהוב. חותכים כיפה לבצק ומוציאים חלק מהחלק הפנימי ליצירת כיס למילוי.
לעגבניות: מסדרים את חצאי העגבניות בתבנית על נייר אפיה. מפזרים מלח גס, טימין, רוזמרין ושמן זית וצולים בתנור חם מאוד (250 מעלות) 10 דקות.
להגשה: ממלאים כל עיגול בצק בחצי עגבנייה צלויה חמה, כף לבנה וכפית של פסטו

הערות

המתכון באדיבות ''לגעת באוכל'' - המרכז הארצי לאומניות הבישול והאפיה


קישורים:
לגעת באוכל