מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טרין אבוקדו

טרין אבוקדו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטרין אבוקדו ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הביצים וכאשר הן קשות מכניסים 3 ביצים יחד עם 3 אבוקדו למעבד מזון ומועכים.
2. ממיסים ב 2/3 כוס מים את הג'לטין
3. מועכים את האבוקדו שנותר ואת הביצה הקשה עם מזלג ומוסיפים את הג'לטין, המיונז הפלפל והמלח
4. מערבבים עד לקבלת מרקם של מוס
5. מרפדים תבנית טרין בנייר ניילון נצמד
6. מפזרים פרוסות זיתים ופלפל שחור גרוס
7. שופכים את המוס ומקררים
8. הופכים את המוס על צלחת ההגשה, ומגישים

תגובות

  1. איך נראית תבנית טרין אילנה (20/05/2004 10:39:00)
  2. תבנית טרין ella (20/05/2004 17:16:00)
    תבנית טרין היא תבנית מאורכת, כמו לאינגליש קייק, בדרך כלל מפיירקס או קרמיקה
  3. שלושה ביצים ושלושה אבוקדו לאן? barelmedi (04/11/2004 15:07:00)
    בהוראות חסר סעיף להוספת הביצים הקשות והאבוקדו מסעיף 1.
  4. כיצד מונעים את השחרת הטרין? ronit (20/10/2005 15:31:00)
    לאבוקדו נטייה להשחיר אחרי מספר שעות. כיצד נמנעים מהתופעה במתכון זה?
    ומדוע ישנה הפרדה בין אבוקדו אחד וביצה אחת?
  5. אפשר בתבנית טאפרוור עינת (21/11/2005 19:20:00)
    האם ניתן להשתמש בכלי פלסטיק ייעודי של טאפרוור לצורך כם, הוא עגול עם חור באמצע ויוצר צורה מאוד יפה. הוא מתאים למוס טונה. אם כן מה הכמויות הנדרשות.