מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> מתכון לפסח: חרוסת תאנים לפסח

מתכון לפסח: חרוסת תאנים לפסח

מתכון לפסח: חרוסת תאנים לפסח

תיאור המתכון

זמן קירור והבשלה - 1 יום

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים לקוביות קטנות את התאנים, התמרים והתפוח
בקערה מערבבים היטב עם כל שאר הגורמים
טועמים ומשפרים מתיקות במקרה הצורך
מומלץ להכין יום מראש. באם לא, אז 4 שעות קירור לפחות

הערות

המתכון באדיבות השף ארז שטרן


קישורים:
ארז שטרן
המתכון באדיבות
שף ארז שטרן- סטודיו שף דרך בן צבי 84, בית פנורמה, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן