מתכון לפסח: חרוסת תאנים לפסח
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה: 30 דק'
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
זמן קירור והבשלה - 1 יום
מרכיבים
- 300 גר' תאנים מיובשות
- 50 גר' תמרים מיובשות ללא גלעין
- 50 גר' אגוזי המלך קצוצים בינוני
- 1 תפוח עץ
- 2 כפות סילאן
- ½ כוס יין אדום מתוק לקידוש (ידוע בכינויו: יין פטישים)
אופן ההכנה
חותכים לקוביות קטנות את התאנים, התמרים והתפוח
בקערה מערבבים היטב עם כל שאר הגורמים
טועמים ומשפרים מתיקות במקרה הצורך
מומלץ להכין יום מראש. באם לא, אז 4 שעות קירור לפחות
הערות
המתכון באדיבות השף ארז שטרן
קישורים:ארז שטרן