מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > מתכון לפסח: עוגת גבינה לפסח

מתכון לפסח: עוגת גבינה לפסח

מתכון לפסח: עוגת גבינה לפסח

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: עוגת גבינה לפסח ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

במערבל מזון מערבלים את מרכיבי התחתית
מהדקים את הפירורים שנוצרו בעובי חצי ס''מ בתחתית תבנית
בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מרכיבי הגבינה
שופכים את מסת הגבינה על בסיס פירורי הקינמון המשוטח בתבנית
אופים כ-40 עד 50 דקות בחום בינוני (°C170/°F325) בתנור שחומם מראש
מוציאם מהתנור (לא מכבים את האש) ובקערה מערבבים את מצרכי הצפוי. בוזקים על העוגה ומכניסים ל-10 דקות נוספות לתנור החם
מצננים ומכניסים למקרר לארבע שעות לפחות

הערות

המתכון באדיבות השף ארז שטרן


קישורים:
ארז שטרן
המתכון באדיבות
שף ארז שטרן- סטודיו שף דרך בן צבי 84, בית פנורמה, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן

תגובות

  1. אופן ההכנה אורית (25/04/2008 00:49:00)
    לא צריך להפריד את הביצים ולהקציץ חלבונים?
  2. עוגת גבינה לפסח דבורה (07/05/2008 22:29:00)
    עוגה מצויינת ,טעימה מאוד.אני הפרדתי את הביצים והקצפתי חלבונים. אבל נראה לי שזה היה מיותר. העוגה עלתה יתר על המידה והיה קשה להניח עליה את הציפוי.
    במקום עוגיות פפשודו שלא מצאתי בסופרים השתמשתי במצות שבורות מצופות ב75 גר' מרגרינה ממוסת + 2 כפות סוכר +1 כפית קינמון.וכולם שאלו מה זה התחתית המדהימה. אף אחד מאורחי לא האמין שזה...מצות.