פילה דג סלמון בניחוחות אסיאתיים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפילה דג סלמון בניחוחות אסיאתיים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 נתחי פילה סלמון במשקל 150 גרם כל אחד
- 1 פלפל חריף ללא הגרעינים חתוך לרצועות
אופן ההכנה
1) מחממים שמן הזית במחבת רחבה .
2)ׂמטגנים את נתחי הסלמון 2 מכל צד באש גבוהה ומוציאים החוצה, לצלחת.
3) מוסיפים לאותה מחבת את עלי התרד ומקפיצים קלות, מוסיפים עוד מעט שמן עם צריך.
4) מוסיפים למחבת את הסויה , הפלפל החריף, היין, שום, ג'ינג'ר והסוכר.
5) מבשלים 2 דקות ומוסיפים את נתחי הסלמון.
6) מוסיפים הצימוקים ומבשלים עוד 2 דקות.
7) מוציאים לצלחות הגשה.
טיפ
עדיף להשתמש בסלמון טרי ולא קפוא.
מומלץ להגיש הדג מידיום.
הערות
המתכון באדיבות ''שואו שף''
קישורים:שואו שף