טוויל של רוזטה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
המתכון באדיבות אשר טובקין שף ובעלי חברת sweet-san המתמחה בקינוחים אקזוטים ושוקולד בניחוח אסייתי
מרכיבים
- 100 גרם אבקת סוכר
- 80גרם קמח אורז ללא גלוטן
- 60 גרם חלבון ביצה
- 60גרם חמאה מומסת
- 70מ"ל רוזטה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ביחד עד לקבלת מרקם אחיד ומניחים במקרר כשעה להתאחד
מזלפים באיזה צורה שאתם רוצים ( צורת יד, מקלות,עיגולים) על גבי סילפמט(משטח סיליקון) ואופים בתנור על 150 מעלות סלסיוס כ6-10 דקות או עד קבלת צבע חום זהוב.
מוציאים ממשטח הסיליקון ומקשטים את המוס