טוויל של רוזטה

טוויל של רוזטה

תיאור המתכון

המתכון באדיבות אשר טובקין שף ובעלי חברת sweet-san המתמחה בקינוחים אקזוטים ושוקולד בניחוח אסייתי

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים ביחד עד לקבלת מרקם אחיד ומניחים במקרר כשעה להתאחד
מזלפים באיזה צורה שאתם רוצים ( צורת יד, מקלות,עיגולים) על גבי סילפמט(משטח סיליקון) ואופים בתנור על 150 מעלות סלסיוס כ6-10 דקות או עד קבלת צבע חום זהוב.
מוציאים ממשטח הסיליקון ומקשטים את המוס

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש