מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק תפוחי אדמה וכרישה

מרק תפוחי אדמה וכרישה

מרק תפוחי אדמה וכרישה

תיאור המתכון

המתכון השתתף בתחרות מתכוני הג'ינג'ר
שערכה "דורות – מוצרי שום ותיבול"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממיסים בסיר מחמאה ושמן ומקפיצים את הכרישה ותפוחי האדמה.
2. מוסיפים מים רותחים, גרון הודו, שום, ג'ינג'ר, מרק ותבלינים – מרתיחים ומבשלים כשעה – שעה וחצי.
3. מקררים מעט ומרסקים בבלנדר את הכרישות, הקישוא ומעט מתפוחי האדמה.
4. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

הערה: לקבלת מנה צמחונית, יש להשתמש באבקת מרק ירקות ולא להוסיף גרון הודו.