נתחי הודו עם שקדים וג'ינג'ר
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
המתכון השתתף בתחרות מתכוני הג'ינג'ר
שערכה "דורות – מוצרי שום ותיבול"
מרכיבים
- 1 ק"ג בשר הודו
- 4 גזרים גדולים
- קוביות ג'ינג'ר דורות – לפי הטעם
- 200 גר' שקדים
- כף פפריקה מתוקה
- גביע רוטב עגבניות
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מבשלים את כל החומרים בסיר למשך כשעתיים וחצי, עד שהבשר מוכן וכל המיצים נספגו.
2. מגישים חם, עם פרוסות בטטה מסביב.