מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > דג סלמון ברוטב ג'ינג'ר ושום

דג סלמון ברוטב ג'ינג'ר ושום

דג סלמון ברוטב ג'ינג'ר ושום

תיאור המתכון

המתכון השתתף בתחרות מתכוני הג'ינג'ר
שערכה "דורות – מוצרי שום ותיבול"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. שוטפים היטב את הדג, מורידים את העור העבה (ע"י משיכה מהכיוון הנגדי בעזרת מגבת נייר) ומייבשים.
2. מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערית.
3. על השיש פורסים רדיד נייר אלומיניום שיעטוף היטב את הדג.
4. מורחים את הדג בתערובת משני צידיו, עוטפים היטב בנייר האלומיניום, כך שהרוטב לא ייזל.
5. מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש ואופים בחום בינוני גבוה כ- 25 דקות.
6. מגישים חם.