מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פרפה ג'ינג'ר

פרפה ג'ינג'ר

תיאור המתכון

המתכון זכה במקום השני בתחרות מתכוני הג'ינג'ר
שערכה "דורות – מוצרי שום ותיבול"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מקציפים את החלמונים והדבש עד לקבלת קרם בהיר ותפוח.
2. מערבבים את הגבינה עם ברנדי, גרידת לימון וקורט מלח.
3. מקציפים את השמנת מתוקה.
4. מערבבים קלות את הגבינה והחלמונים המוקצפים, מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים יחד.
5. מוזגים לצלוחיות על רגל ומקשטים ברצועת זנגוויל ועלה נענע.
6. מגישים קר.

תגובות

  1. איפה ניכנס הג'ינג'ר בשלבי ההכנה שולה ג (20/05/2008 19:31:00)
    לא צוין במתכון איך ומתי משתמשים בקובית הג'ינג'ר