מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> טז'ין טלה עם קוביות ג'ינג'ר של דורות ושזיפים יבשים

טז'ין טלה עם קוביות ג'ינג'ר של דורות ושזיפים יבשים

טז'ין טלה עם קוביות ג'ינג'ר של דורות ושזיפים יבשים

תיאור המתכון

המתכון זכה במקום הראשון בתחרות מתכוני הג'ינג'ר
שערכה "דורות – מוצרי שום ותיבול"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את השום ומזהיבים, וא"כ את הבשר, עד להשחמה.
2. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הקינמון והדבש, הזעפרן וקוביות הג'ינג'ר.
3. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי, מוסיפים את השזיפים ומבשלים עוד כשעה וחצי, עד שהבשר רך והרוטב סמיך.
4. מגישים עם אורז לבן