מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> תחתיות ארטישוק ממולאות (חתיכות בשר +אגוזים )

תחתיות ארטישוק ממולאות (חתיכות בשר +אגוזים )

תחתיות ארטישוק ממולאות (חתיכות בשר +אגוזים )

תיאור המתכון


את המתכון שלחה לנו רודינה פאחורי.

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים האגוז בשמן בנפרד עד שיהיה בצבע זהב . מפרידים האגוז מהשמן
מטגנים הבשר בשמן זית ואחר כך מוספים האגוז מוספים קצת מלח +קצת פלפל מערבבים ביחד, ומורידים מהאש.
בסיר עמוק שמים תחתיות הארטישוק מכסים במים ואחרי 20 דקות מוספים לכל אחת מהארטישוק את הבשר עם האגוזים. משארים אותם עוד 5 דקות .
ובתאבון
ווריאציה נוספת לאותו מתכון:
אפשר להחליף את הבשר והאגוז ב חתיכות לימון, מלח, שום וזית.