מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה מוסר ים עם מיקס פטריות שיטאקי ויער, צנוברים קלויים וויניגרייט עגבניות

פילה מוסר ים עם מיקס פטריות שיטאקי ויער, צנוברים קלויים וויניגרייט עגבניות

פילה מוסר ים עם מיקס פטריות שיטאקי ויער, צנוברים קלויים וויניגרייט עגבניות

תיאור המתכון

באדיבות שף איציק מזרחי ברק
שף ראשי קוזין פול אסנהאיים

מרכיבים

אופן ההכנה

מברישים את הדגים בשמן זית מתבלים במלח פלפל ועלי הטימין
שמים בתוך תבנית על נייר פרגמנט ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל8 דקות
בתוך מחבת בוזקים כף שמן זית, מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות מוסיפים את השום
והצנוברים וממליחים ומפלפלים. לקראת הסיום מוסיפים חצי מכמות הכוסברה
להכנת הוויניגרייט בוזקים לתוך קערה את יתרת שמן הזית, סוחטים את הלימון, מערבבים עם העגבנייה,
מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
להגשת המנה:
מניחים במרכז הצלחת את הפטריות, מעל מניחים את הדג, עליו בוזקים את ויניגריט העגבניות
ולסיום שמים את עלי הבייבי מיקרו.