מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פסטה עם פסטו ארטישוק

פסטה עם פסטו ארטישוק

תיאור המתכון

פסטה נהדרת בטעם עדין של ארטישוק אותו מכינים במיקרוגל, כך הוא שומר על הארומה והטעם המרוכזים!

את המתכון שלח לנו הגולש טל צרור, מ אוניברסיטת באר שבע.

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את העלים כמעט עד הבסיס, מבשלים מכוסה כ- 3 דקות לכל ראש במיקרוגל -עד להתרככות (לא יותר מדי). מפרידים את התחתית ומנקים מ''שערות''.
שתי תחתיות חוצים לשניים, וחותכים לרצועות דקות. מטגנים את הרצועות במחבת עם שמן זית,מוסיפים מלח ופלפל.
את שתי התחתיות האחרות מרסקים ביחד עם שמן זית, מלח פלפל וצנוברים קלויים עד לקבלת ''פסטו''. מבשלים את הפסטה עד אל-דנטה, מערביבים עם הפסטו והרצועות המטוגנות, אפשר להוסיף גבינת פרמז'ן מגוררת וצנוברים קלויים.

הערות

להכין את הארטישוק במיקרוגל - חובה! לא לבשל במים!