פשטידה עם זיתים מגולענים פרוסים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
המתכון של חוה לוי, מ-שטראוס עלית, זכה בתחרות מתכונים בין עובדי רד- בינת לעובדי שטראוס עלית.
כל הכבוד!
מרכיבים
- תחתית בצק
- 1 כוס קמח
- 50 גר' מרגרינה או חמאה מומסת
- 2 כפות גבינה לבנה (גבינת סימפוניה עם זיתים)
- 3כפות חלב או מים (חלב יטבתה)
- מלח
- לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה ולשטח על תבנית 24-26
- מילוי
- 1 גביע קוטג' שטראוס
- 150 גר' גבינה קשה מגורדת- צהובה, קצ'קבל או צפתית שטראוס
- 2 ביצים
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 כוס זיתים מגולענים פרוסים
- לתיבול- בזיליקום,אורגנו, אבקת שום, מלח ופלפל
אופן ההכנה
לערבב ולשפוך על הבצק. לאפות כ-25 דקות בחום 180 מעלות