פשטידת ברוקולי / שעועית
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 30-45 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפשטידת ברוקולי / שעועית ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- שקית שעועית ירוקה קפואה ארוכה / ברוקולי
- 2 כפיות שום כתוש
- קורט מלח
- פלפל לבן לפי הטעם
- 2 כפות גדושות של גרעיני חמניות
- 2 כפות גדושות של שקדים פרוסים מולבנים
- 3 כפות מחמאה ( מרגרינה בטעם חמאה )
- 1 כפית מרק עוף פרווה
אופן ההכנה
1. מרתיחים את השעועית או הברוקולי בסיר עם ½ 1 כוסות מים רותחים וכפית שטוחה של מרק עוף, כ – 4 דקות
2. מסננים את המים, שמים את האפונה בתבנית קטנה ומוסיפים את הפלפל השחור, המלח, שבבי השקדים וגרעיני החמניות, המחמאה והשום הכתוש.
3. אופים בחום גבוה 220 מעלות ל – 20 דקות
תגובות
-
שכחתם רק דבר אחד חשוב- ברוקולי....
אנג'ל
(02/01/2004 15:18:00)
איפה נכנס פה הברוקולי??????????????????
-
תגובה לאנג'ל
מנהל
(08/01/2004 13:58:00)
המתכון תוקן.
-
מאיפה האפונה שצצה כאן פתאום?
מבשלת
(01/04/2007 14:01:00)