Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים להכנת פשטידות > פשטידת ברוקולי / שעועית

פשטידת ברוקולי / שעועית

פשטידת ברוקולי  / שעועית

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפשטידת ברוקולי / שעועית ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מרתיחים את השעועית או הברוקולי בסיר עם ½ 1 כוסות מים רותחים וכפית שטוחה של מרק עוף, כ – 4 דקות
2. מסננים את המים, שמים את האפונה בתבנית קטנה ומוסיפים את הפלפל השחור, המלח, שבבי השקדים וגרעיני החמניות, המחמאה והשום הכתוש.
3. אופים בחום גבוה 220 מעלות ל – 20 דקות

תגובות

  1. שכחתם רק דבר אחד חשוב- ברוקולי.... אנג'ל (02/01/2004 15:18:00)
    איפה נכנס פה הברוקולי??????????????????
  2. תגובה לאנג'ל מנהל (08/01/2004 13:58:00)
    המתכון תוקן.
  3. מאיפה האפונה שצצה כאן פתאום? מבשלת (01/04/2007 14:01:00)