קוקי סאן-ז'אק על באריגו של ארטישוק
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקוקי סאן-ז'אק על באריגו של ארטישוק ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 10 פרחי ארטישוק
- 50 גר' שום
- 500 גר' בצל
- 20 גר' זרעי כוסברה
- 10 גר' זרעי אניס
- 10 גר' יין לבן
- 10 גר' טימין
- 12 גר' כפיר ליים
- 115 גר' ג'ינג'ר
- 750 מ''ל ציר ירקות/ מים
- 500 מ''ל שמן זית/ ארטישוק
- כף סוכר
- 12 יח' קוקי סאן-ז'אק
- 2 קלמנטינות
אופן ההכנה
מאדים בצל ושום בשמן זית כ-5 דקות, מוסיפים את כל המרכיבים ומבשלים את הארטישוק עד לריכוך. טוחנים 3 ארטישוקים לפירה ואת שאר הכמות חותכים קוביות, מקרמלים את הקוביות עם כפית ג'ינג'ר מגורד, חותכים קלמנטינות לפילטים/ סיגמנטים ומוסים לתבשיל ואת הכל עוטפים בפירה. צורבים את הקוקי סאן-ז'אק עד לבישול מלא ומניחים על התבשיל.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת ''פנגיאה''