שיפוד עוף עם לבבות ארטישוק ופלחי לימונים בנענע יבשה וגרגרי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מוגש עם רוטב יוגורט ירוק
מרכיבים
- 2 יח' פרפר עוף טרי חתוך לקוביות גדולות 3*3 ס''מ
- 4 לבבות ארטישוק נקיים ומבושלים עד רכות אך לא יותר מידי חתוכים לרבעים
- 2 לימונים גדולים צהובים ויפים חתוכים לשישיות
- שמן זית
- כף נענע יבשה
- 4 שיני שום טריות קלופות ומעוכות
- כפית רוזמרין קצוץ קטן
- כפית גרגרי כוסברה טחונים
- 4 יח' שיפודי ברזל גדולים
- החומרים לרוטב:
- 1.5 כוסות יוגורט בקר עדין
- 4 כפות עלי נענע טריים
- 1 שן שום
- 3 כפות כוסברה קצוצה
- 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
- גרדת לימון מ-1 לימון
- 1/2 צ'ילי אדום טרי
- מלח
- פלפל לבן
אופן ההכנה
הכנת הרוטב: לטחון במעבד מזון את כל המרכיבים יחד עד רוטב חלק חלק.
הכנת המנה: מערבבים בקערת עירבוב את כל המרכיבים ומשהים כשעה יחד. משפדים על כל שיפוד קוביות עוף, רבעי ארטישוק, לימונים, כך את כל השיפודים. לצלות את השיפוד בגריל ולהגיש עם רוטב יוגורט מעל.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת OM
המתכון באדיבות
|
מסעדת אום (OM)
בני ברית 4, הוד השרון
הצג טלפון
המסעדה נסגרה
|