סלט ארטישוק של מסעדת גספאצ'ו
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
- סלייסים דקיקים של ארטישוק טרי בשילוב סלרי קצוץ וגרעיני חמניות בתחמיץ לימון ושמן זית
מרכיבים
- 10 יח' ארטישוק טרי נקי עם גבעול באורך 3 ס''מ
- 6 גבעולי סלרי נקיים ושטופים
- 50 גר' גרעיני חמניות קלויים
- 6 גבעולי בצל ירוק
- 3 כפות כוסברה קצוצה
- 10 עלי נענע קצוצים
- מיץ מ-2 לימונים
- 5 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
חותכים את הירקות לסלייסים דקיקים בסכין חדה או בעזרת מנדולינה, מערבבים ביחד את תערובת התבלינים ומעטרים בגרעיני החמניות.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת ''גספאצ'יו''