Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> אוסובוקו טלה בבישול ארוך עם פייב ספייס

אוסובוקו טלה בבישול ארוך עם פייב ספייס

אוסובוקו טלה בבישול ארוך עם פייב ספייס

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאוסובוקו טלה בבישול ארוך עם פייב ספייס ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת האוסובוקו: לקחנו את 6 היח' של השוק טלה וצרבנו אותם בסיר עם
מעט שמן. הנחנו אותם בצד, לקחנו את אותו הסיר וחיממנו את השמן הפנים.
הנחנו את הירקות הארומטיים ביחד עם הבוקה גרני והבאנו את זה למצב של
הזעה קלה. לאחר מכן מוסיפים על זה את היין, את הבירה השחורה ואת בציר
העוף, ומביאים למצב של חצי צמצום. לקחנו והוספנו לבפנים את התבלינים: רסק
עגבניות, מקלות קינמון וכוכבי אניס. ביחד עם השוק מבשלים במשך 3 שעות על טמפ' של °150.
הכנת הקרם: מחממים סיר עם קצת שמן זית, מוסיפים את השאלוט'ס ולבבות הארטישוק. נותנים לזה להזיע קלות. מוסיפים יין לבן ומצמצמים אותו עד שהוא נעלם לגמרי ואז מוסיפים את ציר העוף והשמנת, נותנים לזה להתבשל 1/2 שעה, טוחנים הכל מסננים וקיבלנו קרם ארטישוק.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת ''פביאן''

המתכון באדיבות
,