Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט ארטישוק ''בריגול'' ושרימפס פריך בויניגרט נענע בלאדי וחצילים

סלט ארטישוק ''בריגול'' ושרימפס פריך בויניגרט נענע בלאדי וחצילים

סלט ארטישוק ''בריגול'' ושרימפס פריך בויניגרט נענע בלאדי וחצילים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסלט ארטישוק ''בריגול'' ושרימפס פריך בויניגרט נענע בלאדי וחצילים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הארטישוק: מחממים היטב את השמן בסיר בעל שטח פנים רחב מניחים את הארטישוקים ומטגנים עד השחמה קלה, מוסיפים את יתרת החומרים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דק'. מוציאים מהנוזל ומקררים. חותכים לשישיות.

הכנת השרימפס: מעבדים במעבד מזון את כל המרכיבים למעט השרימפס, פנקו וקמח. מצפים
את השרימפס בקמח – תערובת ביצים ופנקו (כמו שניצל).

הכנת הרוטב: מעבדים במעבד מזון את חומרי ה''וויניגרט נענע'' עד למסה חלקה.

הכנת המנה: מחממים בסיר שמן עמוק, מטגנים את השרימפס, בקערה
נפרדת: ארטישוקים, 2 חופנים של עלי בייביס, בצל סגול והשרימפס,
מעט וויניגרט ומערבבים היטב.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת ''אלומה''

המתכון באדיבות
מסעדת אלומה כביש תרשיחא-כפר ורדים, מעלות-תרשיחא הצג טלפון