מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > חסילונים ביין לבן וארטישוק

חסילונים ביין לבן וארטישוק

חסילונים ביין לבן וארטישוק

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחסילונים ביין לבן וארטישוק ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנה מוקדמת:
את הפלפלים לחתוך לפרוסות דקות (ג'וליינים) גפרורים דקים, ואת הפלפלים הנותרים לחתוך דק מאוד. לנקות את הארטישוק – להפריד את הראש ולנקות משערות ולשמור 6 עלים בשרניים לסידור הצלחת.

אופן ההכנה:
במחבת להמיס חמאה, להוסיף שמן זית ואת השום, פלפלים בשתי הצורות ואת החסילונים ולהוסיף
אגוזים, כף סוכר, מלח, פלפל ואת היין הלבן ולצמצם את הנוזלים. להוסיף מיץ לימון
וכוסברה קצוצה. לאחר שהחסילונים מוכנים להסיר את המחבת מהאש ולהוסיף
50 גר' חמאה. לערבב בעדינות עד שהרוטב נעשה אחיד. לסדר את עלי הארטישוק
בדפנות הצלחת, את הלב בלב הצלחת, ולאחר מכן לצקת את החסילונים
באמצע עם הרוטב.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת ''חסילון''


קישורים:
חסילון