פיאצה רוסטיקו
חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
הקיץ כבר כאן


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים להכנת פשטידות > פשטידת אטריות וחצילים

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

פשטידת אטריות וחצילים

  • מתאים ל: 4
  • זמן הכנה: כשעה וחצי כולל אפייה
  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • 400 אטריות רחבות
  • 2 חצילים בינונים קצוצים לקוביות (1.5-2 ס''מ)
  • 2 שני שום קצוצות
  • 40 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

פשטידת אטריות וחצילים
אופן ההכנה

1. מבשלים את האטריות ומסננים (מומלץ להוסיף מעט חמאה או מרגרינה כדי שהאטריות לא יידבקו).
2. ממיסים את החמאה בסיר ומטגנים את החצילים והשום.
3. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומאדים את החצילים, מערבבים מדי פעם.
4. את החצילים המאודים מערבבים עם האטריות,מוסיפים את הביצים, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
5. מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור לחום בינוני גבוה ( 180 – 200 מעלות ) לכ-35 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.


צמחוני
כשר



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏