Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > מאקי סושי
ההמבורגר של רק בשר

מאקי סושי

מאקי סושי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למאקי סושי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

שוטפים את האורז היטב במים קרים ומשרים עם כוס מים בסיר הבישול למשך 20 דקות. לאחר 20 דקות, מניחים את האורז על הגז ללא מכסה ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים כעשר דקות נוספות על אש נמוכה. בגמר הבישול ממתינים כעשר דקות נוספות לפני פתיחת הסיר. במקביל מכינים את הסירופ (לתיבול): 1 כף חומץ אורז / מירין, 1 כף מים, 1 כפית סוכר, ½ כפית מלח, 1 ס"מ אצת קומבו יפנית. אופן הכנה: מבשלים הכל על אש נמוכה, עד שהסוכר נעלם ומצננים. כאשר האורז מוכן שופכים עליו את הסירופ (ללא אצת הקומבו) ובעזרת כף עץ "חותכים" את האורז עד שכל הסירופ נעלם (כפי שהודגם בהדרכה) - מקררים. האורז מוכן לעבודה !

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם
אירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדריןאירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה