קרפים ברוטב יפו (תפוזים)
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרפים ברוטב יפו (תפוזים) ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- מס' קרפים (עלי בלינצ'ס) מוכנים
- ½ 1 כוס מיץ תפוזים
- ½ כוס סוכר
- ליקר קירסאו
- זסטים של קליפת תפוז
- עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה
מערבבים בסיר את מיץ התפוזים, הסוכר והזסטים של התפוז, מרתיחים ומצמצמים 1/3 מהנוזל מוסיפים את הקירסאו ומורידים מהאש.
הגשה
מקפלים את החביתיות לשישיות (כפי שהודגם בהדרכה) ומסדרים בצלחת רחבת שוליים,
מציפים את החביתיות ברוטב החם ומקשטים בעלי נענע טריים ו"פילטים" של תפוז.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם