Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> סמבוסק עם חומוס ( איבטווה )

סמבוסק עם חומוס ( איבטווה )

סמבוסק עם חומוס ( איבטווה )

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסמבוסק עם חומוס ( איבטווה ) ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה


1. מבשלים את החומוס כ-20 דקות בסיר לחץ עם מים, מסננים וטוחנים במעבד מזון.
2. מטגנים את הבצל עד שיזהיב ומוסיפים לבצל כשהוא עדיין בסיר על אש קטנה את החומוס והתבלינים.
3. מבשלים כ-2 עד 3 דקות.
4. מורידים מהאש ומחלקים את התערובת לעשרה חלקים.
5. לשים את כל חומרי הבצק ומתפיחים כ – 10 דקות
6. מחלקים את הבצק ל – 10 חלקים, לשים שוב ומתפיחים כ – 5 דקות
7. לוקחים כדור בצק, מרדדים לעובי 3 מ"מ וצרים אליפסה.
8. לשים על הבצק חלק אחד מהחומוס, סוגרים את הבצק ויוצרים סמבוסק.
9. עושים כך עם יתר הבצק והחומוס
10. מניחים את כל הסמבוסק על משטח ל – 10 דקות.
11. בינתיים מחממים שמן ומטגנים משני הצדדים.

תגובות

  1. למה לטגן? עופרי (09/09/2004 09:32:00)
    מדוע לטגן אם אפשר לאפות ולחסןך בקלוריות מיותרות?
  2. תשובה ל-1 אני (09/09/2004 22:42:00)
    כי זה השם של הסמבוסק.
    טווה זה מחבת.
    ככה עושים אותו.
  3. מטגנים כי זה רצפט עיראקי מדורי דורות רוני (05/01/2006 19:02:00)
    ברור